Услуги на майсторите-ключари

Услуги на майсторите-ключари

  • Изработка на ключове за кола
  •  Програмиране на ключови чипове
  • Автоматично възстановяване на ключове
  • Отваряне на заключени автомобили
  • Чип за автоматично запалване на двигателя
  • Ремонт на ключ за кола
  •  Изработка на ключ за запалване
  •  Изключване на имобилайзера
Загубени ключове за кола, какво да се прави?

 Ако сте загубили ключовете за колата, тогава отделете време да следвате съветите на майсторите ключари. Можете да получите на добра цена и в същото време целесъобразно решение на проблема. Автосервизите предлагат висококачествена, точна и достъпна изработка на автомобилни ключове за запалване на автомобила.

 Този процес, разбира се, изисква много умения, специални инструменти и познания за технологии, но да се правят ключове за заключване на автомобил е много по-изгодно от закупуването на нови брави и пренареждането им във всички клетки. Майсторите на автомобилните сервизи имат богат опит в производството на ключове за автомобили, а също така на база притежават цялото необходимо оборудване за изработка на ключ за кола според снимката на самата ключалка.

Ключът за автомобила през годините на автомобилната индустрия също претърпя редица трансформации. Той не се отличава само с това, че е заточен от двете страни, структурата му също е много сложна, а отворът за запалване в съвременните модели се е превърнал в една от най-защитените части на машината. Ако обаче по някаква причина „оригиналният“ ключ на колата се загуби, водачът ще срещне редица проблеми.

 Изготвяне на дубликат ключ при 2 счупени части

Услуги на майсторите-ключари

През зимата ключалките за автомобили много често замръзват и не можете да ги отворите с едно натискане на ключ. И всеки собственик на автомобил започва да оказва натиск върху ключа с всички сили, което може да доведе до повреда на ключа.

Много често счупената част на ключа остава в ключалката, а другата е във Вашите ръце.

Какво да правим в такава ситуация? Можете да опитате да вземете останалата част от ключа с хартиена щипка, ако тя не е много дълбоко залепена, но ако не сте успели да извадите счупената част, тогава се свържете с майстор ключар. Той ще дойде до колата Ви, първо ще извади счупено парче от ключа, след което направи за Вас дублиращ се ключ по 2те счупени части.

Услуги на майсторите-ключари