Сватбени лимузини

Всяка двойка иска сватбеното им шествие да бъде изключително и запомнящо се, затова наемането на сватбена лимузина предполага отчитане на всички нюанси и нужди на младоженците. В крайна сметка, впечатлението за тържеството се формира не само от великолепието на облеклото на булката и изобилно подредената трапеза, а и самото сватбено шествие играе значителна и важна роля за сватбеното тържество.

Днес лимузини за сватбата се осигуряват от много различни агенции, в арсенала на които има солиден избор.

Сватбените лимузини са предпочитание на най-креативните и претенциозни младоженци, които се стремят да разграничат сватбеното си шествие от общия поток автомобили в такъв тържествен ден. Освен стилния външен вид, лимузината има и много други предимства, в сравнение с обичайната красива, макар и много скъпа кола: тези прекрасни превозни средства са невероятно просторни и удобни.

Сега всички гости ще бъдат заедно с Вас, дори по време на пътуването. Удобни, комфортни дивани, ярко осветление, първоначално проектирани барове с всички необходими аксесоари, най-модерно музикално и видео оборудване – това съвсем не е пълният списък от предимствата на лимузините.

Вие можете да намерите лимузината на Вашите мечти:

Лимузини в ретро стил.

Тези лимузини, стилизирани като ретро автомобили със сложни акценти, хромирани детайли и перфектни форми, ще зарадват много романтичните и нежни натури. Ретро лимузините, съчетаващи античен дизайн и най-новите технологии, ще бъдат ефектна декорация за Вашата сватба.

Най-често срещаният ретро автомобил за сватба е Escalibur Phantom, открит в широка гама от цветове. Капацитетът на кабината му обикновено варира от 7 до 12 пътници. Ако имате нужда от по-просторен интериор, изберете лимузите на Hummer.

Лимузини Hummer

Тези брутални машини впечатляват със своята сила и безупречни линии. Това са модерни лимузини, които могат да се похвалят с най-голяма вместимост (до 28 души) и високи тавани на салони, отлична способност за движение и повишена безопасност. Лимузините Hummers изглеждат чудесно във всяка цветова схема, независимо дали става дума за наситено черен или игрив розов нюанс.

Класически модели. Ако предпочитате елегантност и лаконични форми в комбинация със зашеметяващия комфорт на бизнес класа, тогава класическите лимузини ще Ви допаднат.

Лимузини-карети.

Този луксозен автомобил ще Ви помогне да се потопите в атмосферата на мистериозна древност и да се почувствате като истинска кралска двойка. Ако искате да сте в центъра на вниманието, тогава е сигурно, че този вид сватбена лимузина е най-добрият избор.

Сватбени лимузини