Как сами да направите красива украса за сватбата – II

Част 2

Сватбена украса, изработени от плат.

Всеки дизайнер знае, че използването на текстил може да преобрази невероятно всяко помещение за няколко часа. Това се отнася не само за покривки за маса, покрити столове, но и за стени, драперии и елегантни палати за любителите на сватбите на открито. По-добре е да поверите такава сложна процедура като драперия на стените на професионалисти, като можете сами да направите покривала за столове и покривки. Само не забравяйте да се спрете навреме: не прекалявайте с излишъци, други детайли, в противен случай банкетната зала ще изглежда претоварена.

Помпони. Хартиените помпони започнаха да се използват на сватби сравнително наскоро.

Това е оригинална и евтина декорация, която е лесно да направите със собствените си ръце от хартия. За да украсите банкетна зала за сватба, помпоните могат да бъдат окачени с връв, направени като гирлянди или поставени на масите. Такава декорация изглежда много ефектно за снимки и видеоклипове.

Как да украсите зала с балони за сватба: опции за декор

Балоните са традиционен сватбен атрибут. Сега можете да намерите много разновидности на балони от всякакви цветове и форми. Няма категоричен отговор на въпроса колко струва украсата на сватбена зала с балони. Всичко зависи от броя им, вида им, и, разбира се, цената на самите балони.

Можете да направите сватбена украса на столове и маси с балони, да направите композиция във формата на сърце от тях и да се прикрепите към стената или дори да направите „дъжд от балони“, като окачите малки сребърни балони под тавана върху нишки с различна дължина. Като цяло, направете всичко, което ви казва вашата фантазия.

Разноцветните въздушни балони, напълнени с хелий, са класически вариант. Хелият лесно се извдига на тавана, така че можете просто да прикрепите края на лентата към стол или маса и летящата украса е готова. А от малки балони можете да направите композиции и фигури. Това е интересен и икономичен вариант, който никога няма да излезе от стил.

Към Част I

За още полезна информация посетете сайта MyPrettyWedding

Как сами да направите красива украса за сватбата – II