Как партнирането с професионална преводаческа агенция спомага глобалното разрастване на бизнеса Ви

В днешната глобална икономика, успешната комуникация на различни езици и в различни култури е от огромно значение за глобалното разрастване на един бизнес. И също така е сериозно предизвикателство. Преводите на документации и локализацията на уебсайтове Ви прави по-достъпни за клиенти по цял свят и намалява въпросите и притесненията, които често възникват като резултат от липсата на яснота в комуникацията. Затова професионална преводаческа агенция е много важна.

Проучванията показват, че организациите, които увеличават разходите си за езикови услуги, имат по-голяма вероятност да:

• Се разширят към нови пазари;
• Установят по-добри и лоялни връзки с клиентите си;
• Увеличат приходите си.

Как бихте могли да придобиете необходимите чуждоезикови възможности без да назначавате вътрешни преводачи, особено ако имате нужда от повече езици? Именно това е ролята на преводаческата агенция. Имали сме клиенти, за които в един само месец сме превеждали специализирани преводи, например маркетингови текстове и финансови отчети на 14 езика. Представете си колко по-удобно би било да работите с компания, която до такава степен е запозната с бизнеса Ви, че би могла да предаде точно и ясно Вашето съобщение и да го направи достъпно за повече хора.

Една професионална преводаческа агенция може да предложи най-различни решения, с които да спомогне глобализацията на бизнеса Ви, включително:

• Устен превод, както по телефон, така и по скайп;
• Превод и локализация на хартиени и дигитални материали.

Откриването на точната преводаческа агенция е от значителна важност. Когато избирате правилния за Вас партньор, търсете този, който ще отдели времето да се запознае с Вашата компания, Вашите продукти, както и чуждоезиковите Ви клиенти. За тази цел можете да си зададете следните въпроси:

• Могат ли да предложат решение, подходящо за Вашите конкретни нужди? Това би довело до по-качествен и бърз резултат, както и по-ниски цени.
• Ще могат ли да доставят точно това, което сте поискали и от което се нуждаете? Така ще успеете да си вършите спокойно Вашата работа и да комуникирате свободно с цял свят.
• Разполагат ли с необходимите ресурси и опит? Когато оставите Вашите преводи в ръцете на професионалисти, виждате само крайния резултат, от който имате нужда. Не се занимавате с нищо, което, да си кажем честно, не е Ваша работа и най-вероятно изобщо не Ви се прави.

Компас – Преводачески услуги разполага с отговори на всичките Ви въпроси.

А нашият въпрос към Вас е: С какво бихме могли да Ви помогнем днес?

Как партнирането с професионална преводаческа агенция спомага глобалното разрастване на бизнеса Ви