Необичайни, интересни ресторанти и кафенета в град София

Представяме на Вашето внимание преглед на необичайни, интересни ресторанти за фирмени коледни партита и кафенета в град София – столицата на България. Ресторанти с национална кухня, музика или ресторанти, които представят ястия от други национални кухни, които вече са станали класика, едва ли могат да изненадат някого. Но необичайни ресторанти в София и кафенета със своя жар може да заинтересуват дори и претенциозен гост. Вижте къде да намерите най-добрите ресторанти в София и какво да правите в столижцата на България.

Ресторант 2 GIRAFFERS- за вашите фирмени коледни партита

Този ресторант в Софияе интересно със своя интериор – дълги рафтове за книги, меки столове, стените са украсени с изображения на жирафи. Според отзивите на гостите, които го посетиха, сервират най-доброто кафе от различни сортове в София, чай, приготвен по египетска рецепта. Храната се сервира върху дървени подноси във формата на сърце. Приветлив, приветлив персонал. Подходяща за малка закуска и любителите на кафе със сладко.

Ресторант Q-FTETARIA

Това е малко заведение, ресторант в София, без да знаете град София е много трудно да го намерите, намира се в жилищна сграда. Трябва да се изкачите по стълбите до втория етаж, да отворите желязната врата и сте там. Основната специализация на заведението са кюфтета и месни ястия на скара. Отлична селекция от български вина и бири. Интериорът също заслужава внимание – рафтове за книги до тавана, картини в стил сюрреализъм, а срещу входа е невъзможно да не забележите хладилник Zil, боядисан в алено, който се връща в близкото минало и допринася за носталгия. Най-добрите ресторанти в София, България няма да ви оставят да скучаете и определено ще знаете какво да правите в града.

Хотелски бар Арена ди Сердика

Барът се намира във вътрешността на хотел Арена ди Сердика, основната му характеристика е дизайнът като руините на древен римски амфитеатър, масите са разположени сред руините. Атмосферно място, подходящо за фирмени коледни партита. Помага да си представиш себе си като римски император, да се пренесеш в онази епоха, да пиеш вино. Освен атмосферата, качеството на сервираните закуски и напитки в този малък ресторант в София е на добро ниво. Подходящ за любителите на историята, романтиците.

Ресторант МОМА- перфектния ресторант за фирмени коледни партита

Ресторант МОМА подхожда с внимание към всеки детайл на коледното парти, включително изборът на менюто, декорацията, музикалния ентъртейнмънт, за да създаде уникално и запомнящо се изживяване за компанията ви. За повече информация вижте тук.

Необичайни, интересни ресторанти и кафенета в град София