Млекоанализатори Master

Млекоанализатори Master

Master Eco и Master LM2 са висококачествени ултразвукови млекоанализатори Master с компактен и здрав дизайн. Те са надеждни, точни и лесни за носене. В комбинация с удобния за потребителя интерфейс, тези анализатори на мляко са идеални за малки и средни ферми, млекопреработвателни предприятия и събирателни центрове. Те са удобни и когато са необходими за работа на открито и при транспортиране до различни места.

Master Pro и Master Pro Touch са ултразвукови анализатори на мляко от най-висок клас с вградена клавиатура за въвеждане на данни като литри, номер на доставчик и др. Те прилагат най-новата и най-модерна технология в ултразвуковия анализ на млякото. Анализаторите Master Pro и Master Pro Touch имат корпус от неръждаема стомана и са изключително точни. Master Pro Touch е оборудван с голям 7-инчов графичен дисплей със сензорен екран (touch screen), който позволява бърз и лесен преглед на записите, записани в електронна таблица директно на дисплея на анализатора, без да използвате компютър. Тези млекоанализатори са отлични за млекопреработвателни предприятия, големи ферми и лаборатории за контрол на качеството.

Lactomat BiSonic е ултразвуков анализатор на мляко от висок клас със 7-инчов сензорен екран и е оборудван с вградена ултразвукова бъркалка за отстраняване на въздушни мехурчета от пробата прясно мляко. Също така е чудесно за големи млечни заводи, лаборатории, центрове за контрол на качеството.

Всички млекоанализатори имат вътрешна памет, която позволява да се съхраняват от 50 до 500 измервания, в зависимост от модела на устройството. Стандартно всички тестери за мляко са оборудвани с RS 232 и USB портове, които позволяват връзка с компютър и термален принтер. Всички анализатори на мляко имат гаранция от 1 година, която покрива всички производствени дефекти, които не се дължат на неправилна употреба или лоша поддръжка. Има редица допълнителни функции, които могат да бъдат оборудвани към всеки млекоанализатор по желание на клиента.

Млекоанализатори Master