Иновации при стелажите

Иновации при стелажите

Рафтовете на колони като вид стелажи са много интересно дизайнерско решение за дома или офиса. Това е тясна квадратна или кръгла стелажна единица с няколко нива. Специфичността му се крие във факта, че предметите на рафтовете са разположени от различни страни на колоната и всеки рафт може да се върти около оста, която е в центъра на колоната. Този дизайн прилича на детска пирамида от няколко нива, всеки от които може да се върти.

Иновации при стелажите. Такава оригинална стойка може да разкраси най-изтънчения интериор. Също така такова изобретение би било много подходящо в офиса. Без да ставате от работното място, можете лесно да вземете необходимото, като просто завъртите стойката-колона. Възможно е да се използва такъв стелаж в изложбените зали за подреждане на експонати или елементи на колекция върху тях.

За нас: Фирма AZ Solutions – Стелажи и интелигентни решения за съхранение, гр.София, ж.к.Люлин, бл.789,вх.Б, партер, офис 6.

Телефон за да се свържете: 02/8921680.

Стелажите условно се подразделят в зависимост от целта и мястото на употреба на:

Иновации при стелажите. Архивните стелажи се използват за дългосрочно съхранение на документи в специално оборудвани помещения.

Офис стелажи – използват се за съхранение на различни дребномащабни предмети, кутии, документи, обикновено съхранявани в непосредствена близост до работното място.

Търговски стелажи – за оборудване на търговски обекти и магазини.

Рафтове на марката – използва се за конкретна марка в магазини и супермаркети

Изложбени стелажи – включва витрини, витражи, стелажи, използвани в търговията, музеи, изложби и др.

Складовите стелажи се използват за съхранение на всякакви товари и в зависимост от тяхното тегло и размери имат различен дизайн.

Домакинските стелажи са конструкции, използвани за съхранение на различни предмети в апартамент, в селска къща, у дома, в гараж.

А също и по тип устройство:

Мобилни стелажи – предназначени за организиране или преоборудване на архивни помещения.

Товарните стелажи се използват за съхранение на стоки на стандартни палети, в контейнери с различни модификации и размери, както и върху метални мрежи и шперплат.

Конзолни стелажи – използват се за съхранение на дълги товари (дъски, профили, тръби, ъгли, дървен материал и др.)

Автоматизираните складове са подходящи за съхранение на широка гама от стоки, контрол на продуктите, идентификация и транспорт.

Иновации при стелажите