Видове фото чаши – продължение

Видове фото чаши – продължение

Когато се нагреят, тези видове фото чаши със снимки са изцяло бели, но когато са студени, се предлагат в различни цветове. Освен това не всички кръгове напълно скриват изображението. Максималният ефект се появява само върху черна чаша за снимки.

Ако имате идея и искате да я отпечатате върху фоточаша, обадете ни се веднага, ние ще направим Вашата чаша със снимка и всичко бързо, качествено и на достъпна цена.

Чаша със снимка или лого

Чашата със снимка е най-популярният сувенир за всеки повод! Можете да поставите няколко снимки и да добавите надпис. Ние прилагаме изображението чрез сублимация върху специални чаши. Цената зависи от чашата и количеството, броя на чашите със снимки, които поръчвате.

Тайните на поставяне на снимка върху чаша

Когато търсят подходящ подарък, много хора избират тази услуга.

Персонален подарък

Не винаги знаете какво да подарите на любим човек или просто на приятел за празник? Може би понякога датата изглежда незначителна и вкусовете на рожденика са неизвестни или може би просто няма време да търсите креативен подарък или сега няма пари за него. Също така се случва да имате нужда от малък личен сувенир, който да придружава доста сериозен подарък.

Във всички тези случаи отпечатването на снимки върху чаши ще ви бъде полезно, защото това е уникален продукт, нестандартен персонализиран подарък, който може да предаде идеално отношението на подаряващия. Неговите емоции ще бъдат изразени в избора на снимка, която да поставите на чашата.

Индивидуален подарък

Такъв подарък, който е напълно индивидуален, веднага показва, че подарителят не е забравил за празника, че е мислил за виновника и е търсил нещо интересно и необичайно. Тоест такъв подарък е изключителен и затова е ценен.

В допълнение към снимката, върху чашата често се поставя някакъв надпис: поздравления, добри пожелания, датата на специалното събитие, името му и много други. Топлината и нежността, изпитвани от подаряващия, често е невъзможно да се изразят по друг начин. Тъй като днес картичките рядко се подписват: те се продават с готови поздравления. А надписът върху чаша със снимка не само ще изрази чувства. Но също и ще ви напомня за тях, когато чашата се използва.

Открийте вълшебството на различните видове фото чаши, които променят цвета си при нагряване, на нашия сайт.

Видове фото чаши – продължение