Функции на масажните столове

Функции на масажните столове. Вибрациите осигуряват по-малко интензивен масаж, който стимулира кръвообращението и облекчава умората и мускулната скованост.

Обикновено интензивността може да се регулира. Вибрационният масаж не достига толкова дълбоко, колкото класическият ролков масаж и затова е фокусиран основно върху повърхностните мускули.

Функции на масажните столове

При класическия масаж масажните глави с ролки се движат в две посоки – нагоре и надолу и от едната към другата страна. По време на 3D масаж масажните глави също се движат навън и назад. Благодарение на тази допълнителна посока, масажът е много по-дълбок и следователно по-интензивен. Дълбочината на масажа може да се регулира.

Функция за автоматично откриване

Масажните столове с функция за автоматично откриване могат да сканират контурите на тялото ви в рамките на секунди и да регулират съответно масажните глави.

Благодарение на тази много полезна функция, столът ще се адаптира напълно към височината и обема на тялото ви и ще насочва движението на масажните ролки, за да има оптимален ефект върху целевите зони. Най-важната характеристика на тази функция е откриване на позицията на раменете и регулиране на раменните въздушни възглавници.

Сваляща се тапицерия

Ако изберете масажен стол със сваляща се тапицерия, ще имате допълнителен начин за регулиране на интензивността на масажа. Колкото по-дебел е материалът между масажните ролки и тялото ви, толкова по-малко интензивен е масажният ефект.

Ако току-що сте започнали да използвате масажен стол, препоръчително е да запазите тапицерията прикрепена, за да можете постепенно да свикнете с масажа.

Напълно начинаещите могат също да поставят одеяло върху стола първите няколко пъти, за да поемат още повече ефекта от масажните ролки, преди да свикнат с усещането. Ако по-късно изберете по-интензивен масаж, можете да отделите тапицерията, за да имате масажиращите ролки по-близо до мускулите.

Масажните столове осигуряват луксозен масаж директно във вашия дом. Не е необходимо да си запазвате час в масажен салон и да плащате за всеки масаж поотделно. Всичко, което трябва да направите, е да седнете на стола, да зададете любимия си вид масаж и да се отпуснете, може би докато слушате успокояваща музика.

Това необикновено устройство ще ви помогне да облекчите болките в мускулите след ден в офиса или тежка тренировка и ще стимулира кръвообращението в крайниците ви. Нещо повече, цялото ви домакинство може да го използва, което прави еднократната инвестиция си струва.

Функции на масажните столове