Три лесни стъпки за сватбената прическа

Ето три лесни стъпки,които ще дадем. Ако вече сте започнали да планирате сватбата си, вероятно сте запознати с морето от решения, които ще трябва да вземете по пътя. Включително трудностите за това как да изберете сватбена коса.

Трябва ли да носите косата нагоре или надолу? Какво ще кажете за вълни или лъскава кифличка? Може би сте попадали на вдъхновение за коса и грим, а възможностите се чувстват непосилни. Където и да сте в процеса на вземане на решения, ние ви покрихме с нашите три най-добри съвета за избор на перфектната прическа за сватбен ден. След като сте стеснили перфектния ден на външен вид, работете с професионален фризьор, за да реализирате визията си.

1. Координирайте се с вашия тоалет и цялостния сватбен стил

Добра новина: Всичко, което вече сте планирали, може да ви помогне да решите прическата си за сватбен ден. Официалността на вашето облекло. Също и изборът ви на място и общата визия за сватба са чудесни отправни точки, които ще ви помогнат да изберете косата за сватба. Първо и най-важното, вашите дрехи трябва да допълват вашата рокля (да не се конкурират с нея). Ако се люлеете на шик, модерен ансамбъл като гащеризон или скулптурна рокля, попитайте за елегантен хвощ, лек нисък кок (а-ла Меган Маркъл) или плавен издухване.

Ето защо три лесни стъпки няма да навредят на никого. Булките, които се стремят към по-спокоен, селски вид (помислете: дантелена ножица, две части с висока талия или номер на бохо извън рамото), може да обмислят да носят косата си в свободни, естествени къдрици. За да му придадете свой личен нюх, добавете плитки, дребни цъфтежи, корона за цветя, деликатна глава за глава или го завържете обратно в стил наполовина, оставяйки няколко мънисти парчета, които да рамкират лицето ви. Повече от булка с бална рокля? Тапицерия като ефирен шиньон, елегантен френски туист или мек халат от Гибсън ще ви покаже роклята и ще ви помогне да се настаните на спиращ воал (всички докато танцувате в нощта на разстояние).

2. Намерете вдъхновение навсякъде

Ако не сте сигурни как да изберете сватбена прическа, ще дойдете на правилното място. Предлагаме да следите фризьорите в социалните медии и да запазите любимите си снимки. Докато знаменитото вдъхновение е плюс, препоръчваме да преминете през снимки на Real Wedding, за да откриете зашеметяващи прически, които действителните булки са разтърсили в сватбения си ден. Ако имате идеален фризьор, консултирайте се с тях, за да започнете мозъчната атака на перфектния външен вид.

3. Покажете блясъка си

Да имаш лъскава коса е един от най-важните аспекти на прическата на сватбения ти ден, тъй като ще правиш толкова много снимки. Добрата новина за тези с естествено елегантни дрехи е, че правият косъм има тенденция да изглежда по-лъскав от природата, така че да покажете своята текстура е задължително за вашия стил. Масажирайте овлажняващ балсам във вашите дрехи, преди да стилизирате и използвайте блестящ серум, за да добавите блясък и да запазите фрийз-а.

Разберете повече за Сватбената украса и декорация

Три лесни стъпки за сватбената прическа