Eve Slim – натурално средство за отслабване

Средство за отслабване – Eve Slim e специално разработената формула за създаването на идеалната среда за изгаряне на излишните мазнини в Вашето тяло.

Можете да го приемате на капсули, на пакетчета като кафе и като шейк.

Натурално средство за отслабване – Eve Slim на базата на екстракт от зърна на зелено кафе екстракт от гарциния, екстракт и хром пиколинат. Екстрактът от гарциния допринася за по-доброто „изгаряне” на мазнините и инхибира образуването на нови мастни натрупвания. Хромът пиколинат намаляват желанието за сладки храни и има стимулиращ ефект върху функционирането на нервната система.

Има много разновидности на хранителни добавки за отслабване, но ние сме сигурни, че ще се съгласите, че кафето с уникална формула е най-добрият вариант от всички.

За да си направите тази превъзходна и ефикасна напитка, е достатъчно да изпивате по 1 чашка кафе за отслабване. Препоръчва се да се използва такова кафе за отслабване сутрин и след обяд.

Eve Slim няма слабително действие

Отслабването се постига чрез активиране на бързото изгаряне на мазнини, както и чрез инхибиране на образуването на нови мастни натрупвания. В допълнение, хромовият пиколинат намаляват желанието за сладкo и допринасq за най-ефективната обработка на въглехидратните съединения, идващи от храната.

Ако решите да изберете варианта Шейк с вкус на шоколад, тази хранителна добавка ще  осигури на тялото Ви нужните фибри, както и препоръчителното количество протеини, естествени мазнини, витамини и минерали.

С избора си Вие ще разполагате с най-добрият продукт за заместване на някое от храненията през деня, тъй като шейкът доставя всички важни и нужни за организма хранителни вещества. Освен това, този съвършено лесен за приготвяне кремообразен шейк ще Ви засити с приятен вкус и ще контролира и апетита Ви.

1 лъжица /35 г./ от продукта, добавена към 200-250 мл. вода или нискомаслено мляко без захар, разбъркайте добре и се насладете на вкуса му. Moжете да добавите по плодове, ядки и др. по Ваше желание.
Комбинирайте с подходяща тренировъчна програма и балансирана хранителна диета.

За около 4 седмици ще имате налице резултати по намаляване на телесните мазнини.

Eve Slim – натурално средство за отслабване