Италия – прекрасен избор за сватба – Част 1

Италия се счита за едно от най-добрите места за сватби в чужбина.

Това е изборът на всички, обичащи романтиката и финните ценители на красотата, където старите градове, невероятните вили и райските плажове се превръщат в декорация на едно прекрасно сватбеното тържество. Младоженците, дори няма нужда да правят някакви действия, за да покажат своя ентусиазъм и възхищение.

Какво може да предложи Италия на младоженците и къде точно трябва да отидете за сватба в зависимост от сезона.

Всеки, който е бил в Италия, знае, че празникът там продължава през цялата година. В тази страна на много усмивки, през всеки сезон има невероятно живописно място, където можете да се обградите с неописуема красота. Никакви ужаси на младоженците – киша и обилни дъждове не ги очакват (разбира се, подчинени на правилната комбинация от сезон-сезон). Средната годишна температура в страната е + 20˚С, а ако искате сняг, добре дошли на италианския север.

Сватба през есента

Дори тези, които никога не са били в Италия, са чували за Тоскана. Този популярен италиански курорт е просто мека гурме. Винарна, ферми от моцарела, сладкарници, готвене на известни тестени изделия … Младоженците ще могат лично да участват в процеса – тържеството определено ще се запоомни като най-вкусната сватба на десетилетието.

Тоскана е невероятно вдъхновяваща. Това е родното място на Ренесанса, тук са родени Микеланджело, Леонардо да Винчи и бащата на италианския език – Данте Алигиери. Семейство, родено по тези земи, има шанс за блестящ успех.

Сватба в Италия през зимата

Амалфи, Италия

Градът е очарователен със своята архитектура, релеф, гурме кухня и безкрайни насаждения на лимони. Младоженците и гостите – в кабриолет или моторен скутер – ще могат да се разхождат из уютните улици, да вкусят вкусно еспресо и истинско лимончело, да приготвят първата си сватбена пица и танцов линдипоп под акомпанимента на уличните музиканти.

Но внимавайте! Отдаването на красотите и забележителностите на Амалфи може да Ви очарова толкова много, че има шанс да забравите за собствения си празничен ден! Столицата на брега на Амалфи не напразно е обявена от ЮНЕСКО за световно наследство на човечеството. Тук сърцето бие по-често, а във въздуха любовта е повече от кислорода.

Към Част 2

Италия – прекрасен избор за сватба – Част 1