Предимства на гаражните врати

Какви предимства предоставят гаражните врати

Има много причини да изберете секционна врата, от високото ниво на практичност, изолация и сигурност, които предлагат, до широката гама от налични стилови и цветови опции. Какъвто и вид търговска или промишлена собственост да притежавате, секционните врати предлагат богат избор от предимства.

Ключови предимства на секционните врати

Секционните врати могат:

  • Да се ​​използва в райони с ограничено пространство за главата
  • Да се ​​монтират в големи или малки отвори
  • Включете прозорци за допълнителна светлина и видимост
  • Осигурява отлични термични свойства

ПРАКТИЧНОСТ

Вертикалното повдигащо действие на секционната врата означава, че няма „завъртане навън“, което позволява превозните средства да бъдат паркирани точно срещу вратата или складът да бъде натрупан до нея от вътрешната страна, което улеснява товаренето на стоки. Това помага да се увеличи максимално пространството, особено в местата за товарене и докинг на превозни средства. Могат да се монтират секционни врати, които обхващат цялата ширина на помещението и почти цялата височина.

Сигурност и изолация на гаражните врати

СИГУРНОСТ

Секционните врати са изключително сигурни. Липсата на точки за проникване означава, че е почти невъзможно за нарушителите да получат опорна точка, за да отворят вратата. За да бъде вашата секционна врата още по-сигурна, най-добре е да я монтирате точно зад отвора. Това ще направи вашите помещения повече или по-малко непроницаеми.

ИЗОЛАЦИЯ

Всяка секционна врата ще се различава по своята изолация и способност за защита от атмосферни влияния. Някои предлагат много високи нива на изолация, подобни на тези на тухлена стена. Ако имате нужда от конкретно ниво на изолация, не забравяйте да попитате вашия производител за подробности. Начинът, по който е инсталирана вашата секционна врата, също ще повлияе на нейните нива на изолация, така че се уверете, че използвате квалифициран монтажник. Освен че създава по-комфортна среда, изолацията ще помогне за намаляване на топлинните загуби, потенциално спестявайки пари от сметките ви за енергия.

На пазара се предлагат широка гама от секционни врати, които осигуряват топло- и звукоизолация и могат да се монтират в зони с намалено пространство. Те са лесни и безопасни за използване, осигурявайки високо ниво на сигурност. Повечето секционни врати са изработени от стоманени профили с двойна обшивка, PU-разпенена стомана. Могат да бъдат завършени в повечето цветове по RAL. Основното предимство на  секционните врати е , че могат да се изработят според Вашите специфични нужди.

Предимства на гаражните врати