Кафе за отслабване Eve Slim Coffee

Без изтощителни диети, без изтощителни тренировки – само реални резултати. Само след 4 седмичен прием ще усетите промяната. Нужна Ви е само една чаша инстантно eve slim кафе през първата седмица, за да се адаптира тялото и две чаши (една сутрин и една следобяд) през останалото време.

Кафе за отслабване Eve Slim е със специален бленд от съставки провокиращи  подсилване на метаболизма и изгарянето на мазнини.  Всички съставки  са с доказан синергичен ефект и комплексно действие. Кафето работи в няколко направления и контролира липогенезата. Подпомага тялото да използва натрупаните мазнини като гориво. Лошите мазнини са премахнати, но мускулната маса е запазена. Екстрактите от зелено кафе контролира нивата на кръвната захар, която е отговорник за проблемите с теглото. Специалните киселини в зеленото кафе забавят освобождаването на глюкозата в кръвта след хранене.

Кафе за отслабване Eve Slim подпомага изчистването на тялото на натрупани токсини и шлаки, подсилва базовия метаболизъм. Благодарение на екстракт от Гарциния Камбоджа, кръвното налягане се нормализира и елиминира желанието за често хранене със сладко. Контролира нивата на серотонин в кръвта. Подобрява настроението и енергийните нива, като влияе директно на невротрансмитерите в мозъка.

Аргинин и l-carnitine са едни от иновативните съставки в този специален бленд, повишаващи мощно метаболизма и давайки на тялото безкрайна енергия.

Начин на употреба: За адаптиране на организма към кафето е необходима една седмица на миниминална доза от една чаша. След този период, може да преминете на 2 чаши дневно. Смесете съдържанието на сашето с 180-220 мл гореща вода. Постарайте се да приемате достатъчно количество вода, докато приемате Eve Slim Кафе. Спазвайте балансирана диета и се движете, за максимални резултати. Важно е да не приемате кафето, ако приемате антидепресанти или лекарства за специфично заболяване. В такива случаи, задължително се консултирайте с лекуващият Ви лекар.

Защо да приемаме Eve Slim кафе?

  • Дава бързи резултати
  • Видими резултати без изтощителни диети и тренировки
  • Изцяло натурален състав
  • Не води до странични нежелани ефекти
Кафе за отслабване Eve Slim Coffee