Какви програми и цени има за здравно осигуряване?

Какви програми и цени има за здравно осигуряване? Здравното застраховане е вид лична застраховка, която Ви гарантира в случай на застрахователно събитие получаване на медицинска помощ и компенсация за разходите за закупуване на лекарства за сметка на застрахователна компания (този вид се нарича още непрекъснато здравно осигуряване).

Какви програми и цени има за здравно осигуряване?

Медицинската застраховка ще помогне на Вас, членовете на Вашето семейство или служители на Вашата фирма да получите гарантирано бързо и качествено медицинско обслужване в частни и държавни клиники и болници, без опашки и в удобно за Вас време. Застрахователните събития включват оказване на медицинска помощ в случай на акутно заболяване, обостряне на хронично заболяване, нараняване, отравяне или друг инцидент.

Програмите VHI не са стандартни (ако не е корпоративна застраховка за служители) – те се разработват индивидуално и могат да бъдат оформени като конструктор в зависимост от вашите нужди и искания.

Как се определя цената на здравното застраховане?

Тарифите и цената на медицинската застраховка зависят от списъка на рисковете. Нивото на програмите, броя на застрахованите лица, региона на обслужване, здравословното състояние на застрахованите и обикновено се определят след преминаване на медицински преглед.

Застрахователите не са склонни да застраховат здравето на хората, тъй като индивидуалните договори за VHI са нерентабилни, така че те струват 20% повече от корпоративните програми за здравно осигуряване.

Как да намалим разходите за VHI програми за физически и юридически лица?

  • За сметка на самоучастия за лекари. Можете сами да платите 20-50% от цената на консултацията
  • Поради подлимити за лекарства. Неограниченото предоставяне на лекарства е по-скъпо, отколкото при подлимит от…
  • С изключение на частните болници. Като правило, отделенията в маркови клиники са заети или резервирани и все още трябва да се справите с ведомствените болници.
  • С изключение на стоматологията

Благодарение на здравното медицинско застраховане, което е включено в корпоративния социален пакет. Компанията не само защитава своите служители, но и по този начин повишава лоялността на служителите.

Какви програми и цени има за здравно осигуряване?