Италия – прекрасен избор за сватба – Част 2

Сватба през пролетта

Апулия, Италия

Регионът Апулия на картата на Италия е много лесен за намиране, тъй като се намира точно на „петата на ботуша”. Измит от Андриатическо и Йонийско море, с най-дългата крайбрежна ивица, оригинална кухня и невероятна природа, регионът е много популярно място за релакс.

Всички обичат да наричат Пулия „перлата“ на южната Италия, така че местата, където можете да направите сватбена церемония и да направите невероятни снимки, са повече от добре дошли тук. Например в град Алберобело с неговите вълшебни жилища „трули“ или в снежнобялата Остуни с гръцки „нотки“. Между другото, сватба в Пулия гарантирано ще даде на гостите незабравимо преживяване на празнична гастрономия с разнообразни морски дарове от местни готвачи. А местният плаж на прошуто Пунта е идеален за меден месец.

Италиянска сватба през лятото

Чилентийско крайбрежие, Италия

За Чилентийското крайбрежие човек може да говори безкрайно дълго време, но дори и в този случай човек не може напълно да разкрие тайните на това място и да опише красотата му. Можете само да си представите главозамайващи скали, които се блъскат в морето, девствените плажове със заливи, малките средновековни градове и пейзажи, почти недокоснати от човека. На този фон обетите на любов и вярност стават още по-свещени.

Какъвто и регион на Италия да изберат младоженците, сватбата им ще се проведе в италиански стил в съответствие с традициите и предвид благосклонността и откритостта на местните жители, цялото внимание и комплименти ще бъдат адресирани до влюбената щастлива двойка.

Възможно е самостоятелно да се организира Италианска сватба, но като правило това изисква познаване на италианския език. За тези, които не говорят диалектите, най-добре е да се свържат с професионалните координатори, които ще поемат всички грижи, а булката и младоженецът ще трябва само да се зарадват един на друг и на околните красоти!

Към Част 1

Италия – прекрасен избор за сватба – Част 2