5 причини да си сложим базални импланти

Искате причини за използване на базални импланти? Няма проблем, в следващите редове, ще ви дадем пет повода, заради които си заслужава да гласувате доверие на базалната имплантология. Прочетете внимателно публикацията, ако искате да получите изчерпателна информация. Ние се ангажираме да ви предоставим най-точните сведения за така наречените BOI импланти, от които може да се възползвате.

А ето ги нашите 5 прични да сложите базални импланти:

– Базалните импланти не изискват косотзаместване и се слагат за броени дни. Те се приемат добре от организма и не им трябва време да се приспособят към него. Процедурата е лека и поносима за пациентите, както ще се убедите, ако потърсите помощ от специалистите по базална имплантология.

– Цената на базалните зъбни импланти е по-ниска от тази на двучастовите импланти, защото лечението е по-краткотрайно и не изисква толкова много усилия от стоматолога. Освен това самият дизайн на имплантите е по-лек и не струва толкова скъпо, каквавто е ситуацията при другите видове.

– Пародонталното заболяване изчезва веднага, след като се приложи екстракция на зъбите и интегрирането на BOI имплантите. Вие можете да сте напълно спокойни за крайния резултат, който ще бъде нови зъби, които не само красят фасадата ви, но и ви помагат да се храните пълноценно.

– Ако до този момент сте чували за неприятното проникване на храна под подвижните протези, то това няма да стане при базалните импланти, заради тяхната гъвкава и естетическа технология. Сега ще се храните без никакво напрежение, и ще прославяте деня, в който сте сложили базални импланти.

– Последната причина да си сложите базални импланти е, че те са начина, чрез който ще възвърнете красивата си усмивка. По-здрави, издръжливи и красиви тези имплантите ще ви служат вярно цял живот. Каква по-добра инвестиция в здравето от това.

От написаното е ясно, че базалните импланти са много гъвкави и позволяват бързо и евтино лечение. Не търсете друга алтернатива, ако искате да се радвате на здравина и качество. Разбира се, за тази цел, трябва да посетите кадърен стоматолог, който да изгради новите ви зъби по най-прецизния начин. Това обаче не е трудно, защото в наши дни съществуват специалисти на световно равнище.

Leave a Comment

Your email address will never be published or shared and required fields are marked with an asterisk (*).