Можем ли да имаме доверие на Сервиз Петков?

Tagged: , ,

Serviz2Сервиз Петков е автосервиз в София, който предоставя денонощни авто услуги. Ако вашата лека или товарна кола има нужда от ремонт, то специалистите ще го извършат незабавно, за да можете да продължите пътя си. Разбира се, при по-сложни ситуации, ремонтните дейности могат да се забавят повече от един ден. По-важното е, че ако закъсате дневно или нощно време с автомобила си, ще получите фирмена пътна помощ, която да се намеси и да докара возилото в автосервиза.

Автосервиз „Петков“ извършва ремонти на всички известни марки автомобили. В това число влизат големите брандове: Мерцедес, Фолксваген, Ауди, Форд, Опел, Хонда, Тойота, Мазда и други. Работи се изключително внимателно по проблемите с двигателя, трансмисията, електрическата система, запалителната система или изпускателната такава. Извършват се услуги, сред които смяна на гуми, смяна на масло, диагностика и редица други полезни действия.

В близкото минало разни форуми и сайтове пускаха псевдоистории за Сервиз Петков в София. Това се правеше, с цел отбиване на клиенти, тъй като много столичани предпочетоха услугите на този автосервиз. За щастие клиентите разбраха, че това са поредните рекламни измишльотини, които пълнят интернет пространството. Сервизът е прекрасен, както се убедихме с очите си.

Защо да посетим денонощен Сервиз Петков?

Не мина много време, откакто посетихме денонощен Сервиз Петков в София. Останахме много доволни не само от цените, но и от обслужването. За нас работиха хора, които знаят какво правят и това ни даде повод да им гласуваме доверие. За щастие не останахме излъгани, и получихме професионална помощ на европейско равнище. Това ни провокира да напишем тази статия за вас.

На първо време получихме пътна помощ, която откара колата ни до сервиза. Тя бе поета веднага, въпреки че имаше и други хора, освен нас. Прегледът започна незабавно. За по-малко от час бе установена повредата, която бе в гарнитурата на главата. От сервиза ни дадоха срок, в който ремонтът ще бъде изпълнен. Най-хубавото е, че смяната на гарнитура, се извърши ден по-рано.

Разговаряхме и с други хора, които използваха услугите на денонощен Сервиз Петков в София и те също споделиха добрите си впечатления. На вас оставяме решението, дали да посетите сервиза.

Leave a Comment

Your email address will never be published or shared and required fields are marked with an asterisk (*).