По какво да познаем качествената ПВЦ дограма?

Tagged: ,

1Много са клиентите, които все още не знаят по какво да познаят качествената ПВЦ дограма. В тази публикация ще се опитаме да ви бъдем полезни, като ви дадем някои базови напътствия за селекцията на пластмасови прозорци, които да ви осигурят добър дизайн и функционалност. Но нека не губим ценно време, а да започнем с най-важните неща за избора на нова дограма.

За какво да гледаме при избор на ПВЦ дограма:

  • Брой камери на профилите
  • Марката на профилите
  • Избор на стъклопакет
  • Обков

Брой на камерите. От него зависи топлоизолацията на обекта. В случай, че терасата ви сочи към оживен булевард например е препоръчително да изберете пет камерен профил. Ако адресът, на който живеете е тих и предразполага към благоприятен климат, тогава и три камери са достатъчни. От камерите на профила зависят топло и шумоизолацията.

Марка на профилите. Тя е много важна, тъй като големите производители не правят никакви компромиси с качеството. Много хора смятат, че като купят скъпи профили, то това означава, че са направили правилния избор. Последният обаче се касае до намиране на точната фирма.

Избор на стъклопакет. Стъклата са особено важни за това как ще ви се отразят климатичните промени през различните сезони. Ето защо е желателно да търсите стъклопакети, които ще ви осигурят приятни температури за пролетта, лятото, есента и мразовитата зима.

Обков. Той трябва да позволява лесното отваряне, затваряне и заключване на прозорците. В наши дни се предлага и противовзломен обков, който ви пази от външния прониквания в дома ви. Обковът е един от най-важните елементи, когато купувате PVC дограма.

В обобщение

Ако фирмата, от която се каните да купите дограма ви предлага високо качество за всички гореспоменати фактори, то със сигурност вие ще направите правилен избор. Разбира се, тук и цената има значение, тъй като стойностните стоки могат да ви излязат и по-скъпо, но за сметка на парите, които ще инвестирате получавате стабилни и здрави прозорци.

 

Leave a Comment

Your email address will never be published or shared and required fields are marked with an asterisk (*).