Научете повече за дървени сглобяеми къщи

Tagged: , , ,

дървени сглобяеми къщи

Много български фирми предлагат проектиране, произвеждане и монтиране на еднофамилни или двуфамилни дървени сглобяеми къщи. Последните могат да бъдат на един или два етажа, според желанието на клиентите. Разбира се, този вид сгради имат множество положителни качества и са масово търсени на пазара. Клиентите получават бързина при изграждането на обекта, енергийна ефективност, красива визия и не на последно място, достъпна цена.

Когато правите поръчка на дървени сглобяеми къщи е нужно да се поинтересувате от използваните материали за строежа, примерни модели, които да ви ориентират при покупката, конструктивните елементи и издръжливостта на сградата. Всичко това е важно за потребителите, за да извършат добра инвестиция в новия си дом или просто вилата, която ще използват за пълноценната си почивка.

Един от най-големите плюсове на сглобяемите къщи от дърво е, че монтажът им не е обвързан с благоприятни метеорологични условия. Това е така, тъй като тук се залага основно на сухото строителство, което се практикува през всеки сезон. В България изработката на сглобяема къща по поръчка трае около 1 – 2 месеца. Монтажът се извършва в диапазона от 1 до 3 седмици в зависимост от сложността на изпълнението и големината на обекта.

При положение, че закупите готова сглобяема къща, то монтажът й ще бъде извършен в много кратък срок, който може да бъде дори няколко дни. По-сложна е процедурата при проект по ваш вкус, когато се налага всичко да бъде изпипано според конкретните ви изисквания и нужди. Довършителните работи също отнемат време, което се определя от фирмата и нейните работници.

Дървените къщи са леки и това ги прави устойчиви на земетресения. Доказано е, че дървените сглобяеми къщи издържат на земни трусове, което ги прави едно практични и сигурно решение за всяко домакинство. Те имат добра топло и шумоизолация, което ви помага да намалите сметките за електричество и да получите максимално спокойствие от външните шумове. На последно място, но не и като важен фактор е, че този тип сгради са изключително красиви и предразполагат към пълен комфорт.

Comments Closed

Comments for this post are now closed.