Дървената дограма все още на мода

Tagged: ,

дървена дограма

Макар, че алуминиевата и ПВЦ дограма се търсят повече от клиентите, то не може да кажем, че модата на дървените рамки за прозорци е отминала. Не е тайна, че дървената дограма в комбинация с качествен стъклопакет предоставят на потребителите много добри топлоизолационни характеристики идващи от използвания материал.

Дървената дограма е идеална за нашите географски ширини, при които има големи температурни амплитуди. Освен това дървените прозорци придават естетически вид на помещенията и са препоръчителни при обзавеждане на апартаменти, къщи, вили и други. Естествено, когато купуваме дограма от дърво е нужно да изберем луксозен продукт, който да ни предложи най-високо качество.

Ако искате да придадете красив вид на дома си и да завършите интериора му, то не се колебайте да инвестирате в луксозни дървени профили, които освен дълъг живот ще ви предложат устойчивост, енергийна ефективност и отлична визия, която ще радва окото ви.

При положение, че се ориентирате към дървени прозорци е сигурно, че ще си гарантирате достатъчно топлина през зимата и прохладни дни през летния сезон. Дървените профили не задържат влагата в помещенията ви и по този начин се предотвратява появата на мухъл и последствията, които той води за дома ви.

Профилите от дърво намират приложение при различни конструкции: окачени фасади, витрини, зимни градини и други подобни. Освен традиционната им форма те могат да се намерят в заоблени, кръгли и ромбовидни прозорци, а начина на отваряне избирате вие.

Прозорците от дърво могат да наподобят различни архитектурни стилове, като придадат старинен или модерен вид на дадена сграда. Те се използват основно от хора, които искат да подчертаят стила си и да се различат от комерсиалното. Разбира се, тук е нужно да вметнем, че дървената дограма може да изисква периодична поддръжка, която отнема време.

Обикновено дървената дограма на световния пазар държи доста висока цена, но у нас тя се смята за достъпен лукс, който може да си позволите, ако искате да сте оригинални. Това, което е сигурно е, че модата на дървото няма да отмине в скоро време, тъй като материалът ни дава възможност да изразим характера си.

Leave a Comment

Your email address will never be published or shared and required fields are marked with an asterisk (*).