Базални импланти – бързо и ефективно лечение

Tagged: ,

bazalni1Дойде време, в което не е нужно да плащате скъпо за лечение с дентални импланти, защото на хоризонта се появи базалната имплантология, която предложи бързо и ефективно възстановяване на липсващи зъби с няколко посещения при специалист. Разбира се, базалните импланти са по-евтиния вариант да върнете красивата си усмивка, така че не го пропускайте.

Днес е възможно да имате здраво фиксирани зъби върху имплантите, и това може да се случи от три до пет дни в стоматологичния кабинет. Ключът към палатката се нарича базални импланти, които се закотвят в най-твърдата част на костта, която познаваме като кортикалис. Веднага след екстракцията на болните зъби се пристъпва към процедура по имплантиране.

Познати още като BOI имплантите намират голямо приложение в цяла Европа и останалата част от света. Това е напълно нова и модерна технология за зъбно възстановяване, чрез която се получават страхотни резултати. Лечението с базални импланти се препоръчва на пушачи и хора с пародонтално заболяване, които искат час по-скоро да получат нови и здрави зъби.

От лечебните процедури могат да се възползват частично или напълно обеззъбени пациенти. Съвременните дентални импланти се понасят бързо от организма и не е нужно да минават месеци докато чуждото тяло се приеме. Това е и един съществен плюс на базалната имплантология, който се отбелязва от всичко големи специалисти към днешна дата.

Именно заради по-кратките срокове за лечение, базалните импланти са и по-евтини. След тяхното поставяне не се налагат допълнителни корекции или оперативни намеси. Цялата работа трае до пет дни, а това ви дава възможност да се зарадвате на зъбите си по-рано.

Някои стоматолози отхвърлят BOI имплантите поради някакви странни причини. За повечето хора обаче е ясно, че търсейки здравина и качество, то най-добрия вариант за тях е да се доверят на съвременната медицина, която ще им помогне да събудят заспалото си самочувствие получавайки красиви зъби, с които да се усмихват и хранят спокойно.

Leave a Comment

Your email address will never be published or shared and required fields are marked with an asterisk (*).